Lippukunta kaipaa aikuisia & sudenpentujohtajia!

Lippukunnan tämän hetkinen sudenpentulauma Turskat kaipaa aikuisia lisäkäsiä lauman viikkotoimintaan. Lauma kokoontuu torstaisin klo 17-18.30.

Paljon on myös uusia innokkaita jonossa ja tarvitsemme aikuisia sudenpentujohtajia perustamaan kokonaan uutta laumaa.  Sudenpenturyhmän johtaja (eli akela) suunnittelee ja toteuttaa Suomen Partiolaisten valmista sudenpentuohjelmaa kerran viikossa kokouksissa sekä retkillä. Omalle luovuudelle on tilaa ja aktiviteetteja saa soveltaa laumalle toimivaksi. Aiempaa kokemusta partiosta ei tarvitse, kiinnostus partiotoiminaan riittää ja tarjoamme koulutuksen pestiisi.

Partio tarjoaa mahdollisuuden kehittää itseään ja osaamista, sekä uusia elämyksiä ja kokemuksia. Akelana ja lippukunnan aikuisena teet merkittävää lapsi- ja nuorisotyötä, pääset osallistumaan partion ja lippukunnan tarjoamiin tapahtumiin sekä pääset aitiopaikalle tutustumaan tarkemmin lippukuntamme toimintaan.

Mikäli näet itsesi, puolisosi, sukulaisesi tai tuttavasti akelana, sinulla on kysymyksiä tai haluat lisätietoja, laita sähköpostia meille: tiksiry@gmail.com