Aikuisena partioon

Partioon voi liittyä minkä ikäisenä tahansa eikä aikaisempaa partiokokemusta tarvita.
Me koulutamme sinut pestiisi ja sinulla on koko johtajiston tuki takanasi.
Materiaalit ja ohjeet ovat valmiina, joten tarvitset vain seikkailumieltä ja avoimen asenteen!

Avoimia pestejä:

Viikkotoimintaa mahdollistavia aikuisia eri ikäkausille.
Viikoittaiset kokoukset kestävät n. 1,5 h. Kokouksen aikana suoritetaan ikäkausiohjelmien omaa ohjelmaa, joihin löytyy valmiin materiaalit. Ryhmiä johdetaan yleensä kaksin. Viikkotoiminnasta kiinnostuneet voivat laittaa sähköpostia (tiksiry@gmail.com)
Kerrothan viestissä toiveesi johdettavasta ikäkaudesta/ryhmästä.

Retkiapuja: tapahtumat ja retket ovat iso osa toimintaamme. Tapahtumilla ja retkillä on aina vastuujohtajat jotka pitävät isot linjat hallussa. Niiden lisäksi apuja kaivataan myös muonituksessa, huollossa, ohjelman järjestämisessä, kuljetuksissa ja ne ovat myös hyvä mahdollisuus tutustua lippukunnan jäseniin. Mikäli haluat kantaa korren kekoon tapahtumissamme, voit katsoa tulevat tapahtumat Ajankohtaista -välilehdeltä ja laittaa viestiä tapahtuman yhteyshenkilöille.

Taustajoukoissa meillä on taloudenhoitaja, jäsenrekisterinhoitaja sekä johtajia, jotka avustavat muuten toiminnan ylläpidossa sekä ovat mukana lippukunnan tapahtumissa. Jos tässä ei ole itsellesi mieleistä pestiä, laita rohkeasti viestiä meille (tiksiry@gmail.com) niin etsitään sinulle yhdessä sopiva homma.

Vanhempainyhdistys Tikkurilan Partiotuki ry on avoin kaikille lippukuntalaisten vanhemmille. Lisätietoja Partiotuesta löytyy Mukaan toimintaan -välilehdeltä.