Paluu viikkotoimintaan

Ryhmien viikkotoiminta käynnistyy näillä viikoilla ja ryhmien johtajat ovat olleet yhteydessä ryhmien jäseniin sekä huoltajiin kokousaikojen tiimoilta.

Kokousajat myös nähtävissä täältä.

Partiotoiminnassa noudatetaan aina voimassa olevia ohjeistuksia, liittyen hygieniaan ja kokoontumisrajoituksiin. Huoltajia ja jäseniä pyydetään seuraamaan sähköpostia ja muita tiedotuskanavia aktiivisesti sekä päivittämään yhteystietonsa ajantasaiseksi.

Seikkailijaryhmä Intiaiset etsii johtajia!
Reippaat Intiaiset etsivät johtajaa tai johtajaparia mahdollistamaan ryhmän toiminnan jatkuminen. Aiempaa kokemusta partiosta et tarvitse, koulutamme sinut pestiisi ja saat tueksi lippukunnan johtajiston. Aktiviteetteihin löytyy valmiita ohejita ja materiaaleja. Avoin mieli, seikkailuhenki ja toimeen tuleminen lasten kanssa riittää.

Sudenpentulauma etsii johtajia!
Tavoitteena on syksyn aikana perustaa lippukuntaan uusi sudenpentulauma, jolle etsitään nyt johtajaa tai johtajaparia viikkotoimintaan. Sudenpennut ovat 7-9 -vuotiaita ja partiopolkunsa alussa.
Aiempaa kokemusta partiosta et tarvitse, koulutamme sinut pestiisi ja saat tueksi lippukunnan johtajiston. Aktiviteetteihin löytyy valmiita ohjeita ja materiaaleja. Avoin mieli, seikkailuhenki ja toimeen tuleminen lasten kanssa riittää.