Juhlasyksy

Tikkurilan Sinisten syksy on saatu käyntiin ja meillä on aloittanut paljon uusia jäseniä sekä kaksi uutta ryhmää. Sudenpenturyhmä *Partiopuput kokoontuvat keskiviikkoisin Pihlan ja Leon johdolla. Uusi seikkalijaryhmä Meritähdet kokoontuvat maanantaisin Pihlan kanssa.

Yleinen tunnelma lippukunnassa on hyvä, viikkotoimintaa saadaan taas järjestää livenä, mikä tuntuu olevan mieluisin vaihtoehto toiminnalle. Muistetaan kuitenkin koko ajan voimassa olevat rajoitukset sekä noudatetaan johtajien ohjeistuksia.

Syysretki LXXV -juhlaretki on tarkoitus järjestää Kiljavalla lokakuun lopussa ja se huipentuu retkellä pidettäviin 75 v. juhllin. Sitä ei parane missata! Juhlavuoden kisa on edelleen käynnissä, pisteitä on keräilty jo hyvät määrät ja kisasta voi tulla tiukka. Vielä kuitenkin kerkeää mukaan ja kannattaa yhdistää voimat oman ryhmän tai kavereiden kesken.

Toivottavasti pääsemme tapaamaan toisemme joulujuhlassa, jossa myös uudet jäsenemme sekä ikäkaudesta toiseen siirtyvät pääsevät antamaan partiolupauksen. Sitä ennen nautitaan syksyisistä keleistä ja sen tuomista mahdollisuuksista.

*13.10. Korjattu lauman nimi Eräpupuista Partiopupuiksi. Toimitus pahoittelee virhettä.