Tiksin toiminta palannut joulutauolta

Tiksi on palannut joululomilta ja monet ryhmät ovat aloittaneet kevätkauden. Kokousjat ovat pysyneet suurinpiirtein samana, kuten myös jäsenmäärä. Lähes kaikissa ryhmissä on kuitenkin tilaa muutamalle uudelle jäsenelle, joten kysele rohkeasti vapaita paikkoja. Uutena toimintamuotona lippukunnassamme alkaa perhepartio. Ensimmäinen perhepartiotapaaminen on suunniteltu maaliskuulle ja sen jälkeen kokoontua 1-2 krt/kk sekä mahdollisuus osallistua lippukunnan yhteisiin tapahtumiin.

Yhteisiä tapahtumia keväällä meillä tulee olemaan perinteinen kevätretki sekä kauden päättävät kevätkarkelot. Tarkat päivämäärät ilmoitetaan heti, kun ne ovat vahvistettu. Tarkista, että yhteystietosi ovat jäsenrekisterissä oikein, jotta saat ajantasaisimman tiedon heti. Ryhmien omista tapahtumista tiedottaa pääsääntöisesti ryhmänjohtaja. Kannustamme kaikkia ryhmiä tekemään ainakin yhden oman retken tai vaelluksen keväällä.