Juhlavuoden kisapassi

Säännöt:

  • Vihkon tehtävät kuitataan tehdyksi omilla tai toisen partiolaisen/huoltajan nimikirjaimilla. Toimitaan rehellisesti, muistaen partioihanne: ”olla luotettava”.
  • Tehtäviä saa tehdä yksin tai yhdessä kaverin/ryhmän kanssa.
  • Pisteitä saa tehtävien laajuuden sekä haastavuuden perusteella. Pisteytysohje löytyy vihkoista.
  • Kisassa on * kaksi sarjaa. Ykkössarjassa kisaavat sudenpennut sekä seikkailijat, muut kisaavat kakkossarjassa. Ero on tehtävien määrässä sekä haastavuudessa.
  • Suosittelemme taltioimaan kisasuoritukset kuvin tai videoin. Tuomaristo voi haluta tutkia tiettyjen suorituksen ehtojen täyttymistä.
  • Julkaistavat tehtävät lähetetään sähköpostilla: miak.partio@gmail.com
  • Kisapassi palautetaan pisteiden tarkistukseen 6.-10.12.2021 välisenä aikana
  • Sääntöjä tai pisteytyksiä voidaan muuttaa ja niistä ilmoitetaan täällä.
  • Lisätietoja, ohjeet ja tuomarointi: Mia (miak.partio@gmail.com)

Lisäohjeet sekä muutokset:

14.9. * Kisaan lisätty kolmossarja, jossa kisaavat tänä syksynä aloittaneet tiksiläiset. Pisteytys on hieman eri ja sarjassa mahdollisuus suorittaa aiempia kuukausimissioita. Kolmossarjan kisapassit PDF-muodossa ryhmänjohtajien kautta.

11.5. Muutos tehtävänantoon: Ykkössarjan tehtävän nro. 42, sekä kakkossarjan tehtävän nro. 51 (”Osallistun Kevätkarkeloihin”) voi korvata osallistumalla oman ryhmän kauden päätöskokoukseen livenä tai etänä ryhmän käytännön mukaisesti.

3.3. Kakkossarjan vihkon sivun 15 Vantaan kartasta puuttuu neljän lippukunnan kohdalta keltainen täppä. Mikäli pystyt sijoittamaan myös puuttuvat lippukunnat kartalle, saat kaksi lisäpistettä.

Kuukausimissiot:

Marraskuu kiittän jokaista tapaamaasi partiolaista hänen panoksestaan toimintaan. Tätä missiota voit jatkaa myös marraskuun jälkeen niin pitkään kun riittää kiitettävää.

Lokakuu Opettelen tunnistamaan horoskooppini tähtikuvion ja etsin sen tähtitaivaalta.

Syyskuu Lähden ruskaretkelle ja teen siitä raportin Empatiaan. Lähetä valmis raportti (kuvia ja tekstiä) 30.9. mennessä sähköpostitse: miak.partio@gmail.com. Raportit julkaistaan Empatian numerossa 3/2021

Elokuu Opetan ei-vielä-partiolaiselle jalus-, paalu tai lippusolmun.

Heinäkuu Käy uimassa ainakin kerran luonnonvesistössä (esim. järvi, lampi, meri tms.)

Kesäkuu Ota yhteiskuva aidon lampaan kanssa. Lähettämällä kuvan Empatian toimitukseen sähköpostitse: miak.partio@gmail.com ja saat kaksi lisäpistettä kaupan päälle! Kuvat julkaistaan Empatian numerossa 2/2021.

Toukokuu Huivita partiohuivillasi se asia/henkilö mistä tai kenestä tykkäät, ota siitä kuva ja lähetä se 31.5. mennessä Empatian toimitukseen sähköpostitse: miak.partio@gmail.com. Kuvat julkaistaan Empatian numerossa 2/2021 Muistathan kysyä kuvattavalta julkaisuluvan, mikäli kuvaat henkilöä.

Huhtikuu Tutustu Pyhän Yrjön legendaan ja tee siitä sarjakuva julkaistavaksi lippukuntalehti Empatiaan. Valmiit työt toimitetaan sähköisesti miak.partio@gmail.com. Mikäli tiedostomuotojen tai lähetyksen kanssa on ongelmia, olethan ajoissa yhteydessä tuomaristoon. Pyhän Yrjön tarina löytyy tästä.

Maaliskuu Valitse ympäristöstäsi joku kohde joka muuttuu ja ota kuva siitä joka päivä maaliskuun ajan. Lisäpiste: Tee kuvista kuvasarja lippukuntalehti Empatiaan.

Helmikuu Otan itsestäni kuvan kisapassin kanssa ja jaan sen omalle ryhmälle.