PUFFin paluu!

On tullut aika perinteisen syysretken, jossa päästään seuraamaan lippukuntamme rakkaan maskotin Puffin paluuta ja luomaan uusia ystävyyksiä yli ryhmärajojen!

Retkelle osallistuvat kaikki lippukunnan jäsenet niin, että koko viikonlopuksi osallistuvat tarpojat, samoajat, vaeltajat ja aikuiset. Nuorimmat ikäkaudet eli sudenpennut ja seikkailijat osallistuvat lauantaista sunnuntaihin. Retken ennakkotehtävänä ryhmät valmistelevat kokouksissa omat sankariviitat, joita tarvitaan retkellä.

Voit kutsua retkelle mukaan myös kaverisi, joka ei ole vielä partiolainen. Kaveri osallistuu lippukunnan jäsenen ikäkauden mukaiseen ohjelmaan. Partioon tutustuva kaveri on retkellä partiovakuutuksen piirissä.

Retken hinta sudenpennuille ja seikkailijoille on 10 €, koko viikonlopun retkelle osallistuville 15 €. Retkimaksuun on mahdollista hakea vapautusta taloudellisin ja sosiaalisin perustein lippukunnan hallitukselta. Maksutiedot lähetetään ilmoittautuneille ilmoittautumisajan päätyttyä.

Retken tarkempi aikataulu, kuljetukset ja tarkemmat varusteluettelot lähetetään osallistujille lähempänä tapahtumaa. Omia retkeilyvarusteita ja vaatteita on hyvä alkaa jo katselemaan, että hankinnat eivät jää viimeiselle päivälle. Kokouksissa ryhmät käyvät johtajien kanssa läpi retkelle pakkaamista ja miten erilaisia varusteita käytetään.

Retkelle ilmoittaudutaan alla olevan linkin kautta 11.11. mennessä käyttäen omaa partio-ID:tä:
kuksaan.fi/54868

Retken osallistumis- ja peruutusehdot ovat näkyvissä ilmoittautumislinkissä. Tutustuthan niihin huolellisesti ennen ilmoittautumista.

Retken yhteystiedot

Retkenjohtajat: Anna (anna.kristiina004@gmail.com) ja Petra (ppaajanen11@gmail.com)
Ilmoittautumiset: Mia (miak.partio@gmail.com)
Maksuvapautukset ja varustelainat: lippukunnanjohtaja Eveliina (evealonen@gmail.com)